Om oss

Ett gotländskt brunnsborrarföretag – sedan 1981!

Året var 1981 då Göran Härlin, som började borra brunnar redan 1973, fick chansen att ta över företaget han arbetade vid. Gotlandsbrunnar grundades.
Många tusentals brunnar med nöjda kunder och hela 39 år senare var det dags för ett generationsskifte då Görans svärson Johan Plan, utbildad och certifierad brunnsborrare, tog över platsen vid borriggen och Gotlandsbrunnar AB.
Göran Härlin finns kvar i bakgrunden och agerar i dag som sakkunnig rådgivare, då han utan tvekan är den mest erfarne brunnsborraren på ön.

Brunnsborrning
Gotland brunnsborrning

Kunskap och kvalité – med nöjda kunder i fokus, varje dag, år efter år.

Vi vet att det fungerar så. Noggranna och välgjorda arbeten, ger nöjda kunder och fina referenser, vilket är det bästa betyget vi kan få.
Gotlandsbrunnar AB erbjuder borrning av vatten- och energibrunnar till både privatperson och företag. Vi trycker vattenbrunnar, renblåser, renoverar och delar mer än gärna med oss av våra goda råd.

Vi anlitas ofta som underentreprenörer av VVS-företag som utför kompletta värmepumpinstallationer, och vi sätter stort värde på det fina samarbete vi har med VVS-installatörer runt om på ön.

Vi har sedan starten 1981 varit medlemmar i branchorganisationen AVANTI, numera Borrföretagen, då landets två branschorganisationer gick samman i november 2019.

Vi är certifierade brunnsborrare enligt RISE Certifiering, vilket för kunden är en garanti för att brunnsborraren har den erfarenhet och kunskap som krävs för ett fackmannamässigt väl utfört arbete. Läs mer här

Vi utför borrning enligt Normbrunn-16. Läs mer här

BorrFöretagen
Certifierad Borrare Gotland